top of page

Cruise Events

Bergen Cruise & Events tilbyr maritime opplevelser for bedrifter og private ombord i vår egen passasjerbåt m/s Eric Bloodaxe. Arrangementer for kunder og ansatte, kick-off, sommerfester og årsdager er bare noe av det som passer perfekt ombord hos oss. Ta kontakt med oss om du vil planlegge et arrangement med båttur på fjorden

Båten kan leies til:

- arrangementer for bedrifter og private ved seilas i Bergens nærliggende fjorder

- transport til ulike destinasjoner i Bergens nærområder

Eric Bloodaxe - Bergen Cruise & Events.jpg

BEDRIFTSARRANGEMENT

Et kick-off skal engasjere og inspirere, om det er en spennende produkt-lansering, premiering for de ansatte eller som et arrangement for relasjons-bygging. Et vellykket kick-off gir dessuten masse energi og motivasjon. Vi tilbyr morsomme og utfordrende aktiviteter for både større og mindre grupper i maritime omgivelser.

SOMMERFEST

Gjør sommerfesten til en gøyal reise på fjorden, med byens besteutsikt. Inviter dine ansatte eller kjente og kjære til en eventyrlig sommerfest. Hva er vel ikke bedre enn en forfriskende tur på sjøen når du skal nyte sommeren på sitt beste i godt lag. Vi kombinerer gjerne båtturen med stopp for å bade, grille eller andre sommeraktiviteter.

PRIVATE FESTIVITETER

Skal du feire bursdag, eller kanskje du planlegger en overraskelsesfest? Det er få festlokaler som kan tilby samme flotte utsikt og ramme rundt festdagen som Eric Bloodaxe på fjorden. Ønsk dine gjester velkommen med forfriskninger på panoramadekket, og kos dere med god mat og dans gjennom hele kvelden ombord.

TRANSPORT

Trenger du båtskyss for grupper til destinasjoner rundt Bergen? Bedrifter, turoperatører og private er hjertelig velkommen med forespørsler. Vi transporterer dere fra avtalt sted og dropper dere av der dere måtte ønske. Bruk tiden underveis til sosial hygge og god drikke, og for ikke å snakke om en fantastisk utsikt!

Eric Bloodaxe er en moderne passasjerbåt som har god plass på dekkene ute, en koselig salong inne og en fantastisk utsikt fra panoramadekket. Båten har kapasitet til 75 passasjerer og er tilpasset rullestolbrukere på hoveddekket. Det er alle rettigheter i båtens to barer og ønskes det mat på turen så blir det levert av vår samarbeids-restaurant på land. Underholdningsanlegget med wifi, mikrofoner, musikk og storskjermer kan oppleves på hele båten, både inne og ute.

 

Vår flotte sightseeingbåt har navn etter Norges andre konge, Eirik I Haraldsson (885 - 954) med kallenavnet Eirik Blodøks.

Pris:
Båtleie, med besetning:  NOK 6.000,- pr time
Minimum leietid:  3 timer

Prisene inkluderer 12% MVA

Business.png
bottom of page