top of page

Bergen Fjord Cruise til Alverstraumen er tilgjengelig daglig hele året. Avgangsstedet Børshopen brygge ligger midt i Bergen sentrum og i gangavstand fra de fleste hoteller i byen. Cruiset passer for barn og voksne i alle aldre og fysisk form.

Ingen avganger 17 mai og 24 desember.

Avgangstider

2023

Januar  - April

Daglig: kl 11.00

Mai -  Oktober

Daily: kl 12.00

November -  December

Daglig: kl 11.00

Avreisested

Børshopen ved Fisketorget

Bergen Fjord Cruise map

Varighet

3 timer og 15 minutter

Billetter - priser

Voksne 18+:        NOK   590, -

Barn 4 - 17:         NOK   295, -

Barn 0 - 3:           NOK       0, -

Familie 2V + 2B: NOK 1475,-

Avbestillingsregler

For avbestillinger mottatt opptil 72 timer før planlagt avreise vil ingen gebyr belastes. For avbestillinger mottatt mindre enn 72 timer før planlagt avreise vil et 100% avbestillingsgebyr belastes.

Sightseeing båt

m/s Eric Bloodaxe er en moderne sightseeingbåt som har god plass på dekkene ute, en koselig salong inne og en fantastisk utsikt fra panoramadekket. Fartøyet har kapasitet til 75 passasjerer, er tilpasset rullestolbrukere på hoveddekket, og det er også plass for barnevogner. Øl, vin og alkoholfrie forfriskninger selges i båtens to barer. Fartøyet er oppkalt etter Norges andre konge, Eirik I Haraldsson (885 - 954) med kallenavnet Eirik Blodøks.

Sikkerhet på sjøen

m/s Eric Bloodaxe ble bygget i 2016 og nylig re-sertifisert av Sjøfartsdirektoratet for persontransport til sjøs. Fartøyet har et passasjersertifikat av høyeste sikkerhetsklasse.

bottom of page